Bemutatkozás

Golfpálya Budapest szívében, a belvárostól pár percre, exkluzív, mégis emberbarát környezetben? Igen!

TÖRTÉNETÜNK

Az Academy Golf Budapest egyike a főváros három golfpályájának, ám azok közül a legközelebb fekszik a belvároshoz. Megálmodóinak ugyanaz volt a célja, ami a jelenlegi üzemeltetőknek is: egy olyan 9 szakaszos city pálya fenntartása, ahol a kezdő és haladó játékosok egyaránt jól érzik magukat, és amelyet akár munka után is érdemes lehet meglátogatni.

A 9 szakaszos, par 30-as golfpálya teraszos elrendezésű, rövidebb és hosszabb szakaszokkal egyaránt rendelkezik. A pálya vonalvezetése nagyon izgalmas, 6 darab par 3-as és 3 darab par 4-es szakasz váltja egymást, a szintkülönbségek az egyes szakaszokon jelentősek, így a lejátszás során amúgy is nagyon hangsúlyos rövid játékra még nagyobb hangsúly kerül, de legalább ennyire fontos, hogy a budai hegyek tövéből gyönyörű panoráma nyílik a városra. Pár óra játék tehát legalább annyira feltölti az embert, mint egy izgalmas kirándulás és egy wellness hétvége kombinációja. A játék során a kihívást a megőrzött, természetes növényzet, a bunkerek, valamint a kilences szakaszon található mesterséges vízakadály adják.

LEHETŐSÉGEK

Az Academy Golf Budapest a főváros leginkább központi elhelyezkedésű city golfpályája, amely nem csak a sportággal most is és kezdő játékosokat, hanem a haladókat is várja, hiszen a 9 szakaszots, par 30-as pálya mindenki számára kiváló gyakorlási lehetőséget és játékélményt biztosít. A tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető pálya klubháza mellett 64 darab parkolóhely várja a vendégeket. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt elérhetők csoportos és egyéni órák, amelyeket PGA-által kvalifikált oktatóink, köztük Popovits Barnabás, az Academy Golf Budapest Head Prója tarthat.

A pálya teljes mértékben alkalmazkodott  a fővárosban golfozási lehetőséget keresők életritmusához, tényleg nagyon könnyen megközelíthető, és gyorsan le is lehet játszani, egy átlagos tudású játékos az első elütés után másfél órával már a klubházban található Pázsit Étteremben élvezheti a frissítőjét vagy a kiváló ár/érték arányú fine dining fogások egyikét. Persze az étteremben a nem golfozó és a gyakorló játékosoknak is bérelt helyük van, hiszen mindkettőből sok van; az Academy Golf Budapest ugyanis egy 26 elütővel rendelkező, kétszintes driving range-dzsel, valamint pitching és putting greenekkel is rendelkezik.

A CSAPATUNK

Szumega Péter
Szumega Péter
Klubigazgató
Bodnár Csaba
Bodnár Csaba
Üzletfejlesztési igazgató
Popovits Barnabás
Popovits Barnabás
Golf szakmai vezető / Head Pro
Mlinárcsik Éva
Mlinárcsik Éva
Rendezvény vezető
Pólus Barbara
Pólus Barbara
Pénzügyi vezető
Pólus Ágnes
Pólus Ágnes
Recepció
Klein Anna
Klein Anna
Recepció
Rácz Imola
Rácz Imola
Recepció
Őri Zsolt
Őri Zsolt
Greenkeeper
Szűcs Sándor
Szűcs Sándor
Marshall
Kopácsi Károly
Kopácsi Károly
Marshall
Balogh Balázs
Balogh Balázs
Marshall
Scroll to top