Pázsit Bistro

Minőségi ételek elérhető áron. Panorámás kilátás. Szuper jófej személyzet. Ez a Pázsit.

FILOZÓFIÁNK

Hogy miért Pázsit a Pázsit? A nevet egy kicsit nehezen találtuk ki, de megérte az időt, ennél jobb nem is lehetne! Amerre néz az ember, gyönyörű zöld területeket lát maga körül. Igazság szerint ez az, amiben egyedülállóak vagyunk, hiszen bent vagyunk Budapest szívében, vendégeinket mégis olyan környezetben tudjuk fogadni, amiért egy átlagos esetben órákat kellene utazni. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy 64 autó számára van ingyenes parkolónk, ami egyben azt is jelenti, hogy buszokat is tudunk fogadni.

Persze egy éttermet a panoráma önmagában még nem tud eladni. Filozófiánk szerves része, hogy minőségi alapanyagokból, korszerű technológiával készítünk házias jellegű ételeket, amelyek modern tálalással kerülnek a kedves vendégeink elé.

NEM CSAK AZ ÉTEL SZÁMÍT

A panoráma és a minőségi ételek adottak, de azon is sokat kellett gondolkodnunk, hogy mik azok az extrák, amikkel kitűnhetünk az egyébként kiváló budapesti éttermek közül. Hogy mik azok a dolgok, amiket mi is értékelünk, ha beülünk valahova.

Arra jutottunk, hogy a személyzet nagyon fontos. Nálunk a pincérek nem csak szakértői a szakmájuknak, hanem vidám emberek, akik magukénak érzik az éttermet, ez pedig az első pillanattól érezhető, amint valaki belép hozzánk. Jó hangulatban ugyanis mindent jobb csinálni. Mi így szeretünk enni, és így szeretünk élni.

Az sem mindegy, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtunk. A golfpálya adott, gondolnunk kell azokra a vendégeinkre, akik sportolás után szeretnének felfrissülni hozzánk. De nem csak a golfozók látogatják a Pázsitot, a rendezvényközpontunk catering szolgáltatását teljes mértékben mi látjuk el, magyarán az esküvőkre és konferenciákra ugyanúgy fel vagyunk készülve, mint a kisebb eseményekre. A tavalyi évben sok születésnapba, évfordulóba pillanthattunk bele, jó érzés volt, hogy vendégeink nálunk tartották a házibulijaikat. Mindenre nyitottak vagyunk, mindent meg tudunk oldani. Ez a Pázsit filozófiája.

Havonta megújulú ételkínálatunk mellett heti menüvel is vendégeink rendelkezésére állunk. Az aktuális kínálatunk a Facebook oldalunkon látható. Asztalfoglalás a +3630-730-3270-es telefonszámon, illetve a recepcio@academygolfbudapest.hu email címen lehetséges.

Scroll to top