Footgolf

Focilabdával a golfpályán? Az Academy Golf Budapesten ez is lehetséges!

Hazánkban is egyre ismertebb a footgolf, a golf és a futball sajátosságait vegyítő, nagyon élvezetes szabadtéri sport, amelynek célja nagyjából azonos a golféval, hiszen itt is egy labdát kell a lehető legkevesebb érintésből eljuttatni egy lyukba. Csak a lyuk itt nagyobb, ütő helyett a játékosok pedig a lábukat használják.

Az Academy Golf Budapest már évek óta footgolf pályaként is üzemel, ráadásul a teraszos kialakítás miatt ha lehet, ez a sport talán még izgalmasabb is nálunk, mint más pályákon. A több évnyi tapasztalat segített abban, hogy a Footgolf Academy vezetőivel sikerüljön egy olyan pályát kialakítanunk, ahol a golfozók és a footgolf játékosok nem zavarják egymást, hanem kölcsönös tiszteletben játszanak egymás mellett.

Mivel a footgolfban a sérülés veszélye sokkal kisebb, mint a golfnál, ezért elsőre azt hihetnénk, hogy a golffal ellentétben a játékosok pályavizsga nélkül is felmehetnek a pályára. Ugyanakkor pont a golfozók miatt a footgolf játékosoknak is tisztában kell lenniük a szabályokkal és az etikettel. Ezeket az információkat a www.footgolf.hu weboldalon lehet megtalálni.

Akit komolyan érdekel a footgolf varázslatos világa, esetleg a Bajnokságban is részt venne, Karakas Attilát (+36-20-954-2853) és Hámori Ferencet (+36-20-941-4928) keresheti, akiket az info@footgolf.hu email címen is elér.

A footgolf green fee ára az Academy Golf Budapesten 9 szakaszra bruttó 6500 forint.

 

Scroll to top